Tervetuloa itsensätyöllistäjien yhteistyöryhmän verkkosivulle!

Ammattiliittojen itsensätyöllistäjien yhteistyöryhmä (ITSET) on ammattiliittojen välinen epävirallinen toimielin, jossa käsitellään itsensätyöllistäjien asioita. Tähän kuuluvat itsensätyöllistäjiä koskevat työlainsäädäntö-, kilpailuoikeus-, ja sosiaaliturva-uudistukset.

Itsensätyöllistäjien työryhmässä ovat mukana toiminnanjohtaja Kirsi Herala TAKU Ry, lakimies Samppa Koskela STTK ry, päälakimies Timo Koskinen SAK ry, toiminnanjohtaja Anna Kähkönen Suomen freelance-journalistit ry, sopimustoimitsija Erika Mattsson JHL ry, lakimies Taija Numminen ERTO ry, toiminnanjohtaja Eeva Rantala Tieteentekijöidenliitto ry, lakimies Jussi Salokangas Journalistiliitto ry, edunvalvontajohtaja Petri Savolainen Journalistiliitto ry, asiantuntija Anu Tuovinen Akava ry ja työllisyysasioiden päällikkö Pirjo Väänänen SAK ry.

Kannen kuva: Jii Roikonen